De Toestand

Shrink bellen

Ik zit er sterk aan te denken om mijn shrink  morgen te bellen. Want ik wil eigenlijk wel wat opheldering van hem. Nu ben ik niet zo van het telefoneren maar een afspraak met hem is niet realistisch op korte termijn en anders wordt het half januari.

Dat duurt me te lang.

Ik krijg namelijk deze week meer info over mijn behandeling en die start ook al begin volgend jaar. Ik ben na een paar dagen veel nadenken al zover dat ik graag wil instappen.

Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe hij reageert op de diagnose. Per slot van rekening ken ik hem al heel wat jaren en ik wil gewoon weten wat hij ervan vindt.

Het blijft aan me knagen dat ik veel eerder doorverwezen had moeten worden, op die vraag had hij een poos geleden ook geen antwoord. Dus daar zal ik ook nu geen antwoord op krijgen.  Ik vraag me alleen af of ik het daar bij moet laten of dat ik toch door moet vragen.

Nu ik dit zo heb opgeschreven is het me duidelijk dat ik zeker ga bellen morgen.

3 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: