Moestuin

Kip(pen)

De afgelopen weken waren niet makkelijk. Ik heb zoveel mogelijk uitgerust, of zogezegd: geslapen. Weinig gedaan, niet omdat er niks was maar omdat ik tot niet veel in staat was.

Het blijft met alle festiviteiten die de kids of feestdagen met zich meebrengen zoeken naar een balans. De maand december is wat dat betreft wel een hele pittige maand. Ik heb me voorgenomen maar eens even heel erg rustig aan te gaan doen de komende tijd. Heel zorgvuldig de activiteiten plannen die ik zelf leuk vind.

Want als het zover komt dat ik geen zin meer heb om op pad te gaan met mijn hond of naar mijn kippen; dan is de balans te ver doorgeslagen. Afgelopen week kreeg ik er weer zin in en heb de kans aangegrepen wat klusjes te doen bij mijn kippen.

De winterdag is bijna voorbij, er worden weer veel eieren gelegd. Dit is de opbrengst van drie dagen.

 

 

 

2 reacties

 • Kakel

  Voor mij is de “feest”maand ook altijd een gevecht.
  Nu weer EMDR-therapie, dat hakt er ook in, maar het ruimt ook dingen op.
  Af en toe een pas op de plaats. Gun het jezelf!
  Net als je kippen krijg jij er ook weer zin in. En het wordt al weer wat langer licht…

  • Lotus Lilly

   Ik hoop zò dat het je helpt! mijn middelste is ook bezig met EMDR…heeft er wel wat last van…hoop dat het al met al zijn werk zal doen. En inderdaad; die dagen worden langer…dat is heel erg prettig xoxo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: