Kids

Hoofdbrekens

Mijn kippen zijn nog steeds niet op orde. Misschien is er wel heel iets anders met ze aan de hand, ik ben er nog niet achter. Ze hebben vorige week in totaal drie eieren gelegd. Heb ik nog nooit meegemaakt.

De tiener gaat nu wekelijks naar de revalidatie voor EMDR, we weten nog niet of het überhaupt gaat werken. Laatst kreeg ik een brief van de revalidatie waarin stond dat er is vastgesteld dat er sprake is van hersenletsel. Ik heb die boodschap een beetje geparkeerd in mijn hersenen. Weet niet goed hoe ik dit een plekje moet geven. De verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij is ook nog steeds op de achtergrond aanwezig. Wil weten hoe het met haar gaat enz enz. Het zou mooi zijn als we dit hoofdstuk kunnen afsluiten maar zover is het nog niet. Het was vorige week een jaar geleden, we hebben er beide wel bij stil gestaan, ze was zelf verdrietig. Ik snap dat.

Vanmorgen was ik onderweg naar het ziekenhuis en zagen we een ongelukje gebeuren met twee jonge fietsers. De taxi stopte en ik ben uitgestapt. ben bij het meisje (12 jaar) blijven zitten tot haar moeder arriveerde met de auto. Ze was zo op het oog niet erg gewond maar had een flinke schaafwond op haar wang en een zere knie. Op dat soort momenten flitst het ongeluk van de tiener weer voorbij in mijn hoofd. Wat heeft ze een geluk gehad maar daarentegen merk ik aan haar iedere dag weer de gevolgen die het met zich mee heeft gebracht.

Mijn afspraak met de GGZ instelling heb ik vorige week al gemaakt, de trein is aan het rollen en ik moet er maar gewoon in mee. Ik heb ontzettend veel bedenkingen bij alles en zit er serieus overna te denken om er helemaal mee te stoppen. Maar eerst ga ik daar op gesprek, ik heb wat vragen die ik graag beantwoord wil hebben en ik ben ook wel benieuwd.

Wordt allemaal weer vervolgt.

One Comment

  • Kakel

    Een (kennismakings)praatje kan geen kwaad. Wie weet krijg je antwoorden op je vragen. Ermee stoppen kan altijd nog. Ik hoop dat je dochter baat heeft van de EMDR. Dat wens ik haar in elk geval toe. Sterkte!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: