De Toestand

Dinsdag Therapiedag #56

Sinds een poosje luister ik weer muziek en kan daar ook weer van genieten. Wel mijn eigen muziek: Radiohead, Oasis, Depeche mode en meer van die Britse popmuziek. Ik houd ervan, heb er altijd van gehouden en dat zal ook niet veranderen. Af en toe duikt de jongste achter me op die een mooie voorstelling luchtgitaar spelen geeft.

Deze week heb ik een gesprek met mijn huidige en mijn nieuwe therapeut tegelijkertijd.  De puntjes worden op de i gezet, zogezegd. Best spannend maar zie er ook naar uit. Het einde nadert en doet donders zeer maar het is ook goed dat het afgesloten gaat worden.

Het zijn nog steeds pittige tijden. Het CJG heeft mijn vraag van een poos terug tè zwaar opgepakt en vervolgens zijn er allemaal ballen gaan rollen die nauwelijks tot stilstand komen. Mijn god zeg, waar ben ik aan begonnen denk ik dagelijks. Godzijdank worden ze afgeremd door de mensen om mij heen, is ook nodig, al die poeha om niks. Heb ondertussen wel met meer mensen mijn verhaal moeten delen wat ik lastig blijf vinden.

Iets waar ik met bijna niemand over gepraat heb is de operatie van echtgenoot. Een heftige operatie waarvan ik hoop dat hij er helemaal bovenop komt. De operatie vind plaats in Amsterdam en ik ben van plan met de kleuter op de dag zelf aanwezig te zijn en vervolgens daar in de buurt te overnachten. De kleuter neem ik mee als veiligheidsmiddel voor mezelf. Met hem in de buurt is het dissociëren goed behappen. Ik wil sowieso in de buurt van echtgenoot zijn die dag. Die operatie wordt nog wel een dingetje voor mij…ik probeer de gelederen dan ook goed om mij heen te sluiten om zoveel mogelijk ellende te voorkomen. En dan heb ik echtgenoot ook natuurlijk, echt veel steun zal ik niet voor hem zijn. Dit is tè groot tè heftig voor me.

Voor nu is het dag bij dag…en dan gaat het.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: