WTF?!

Autsjjjj

Waar je beslist niet wilt zitten met je vinger is in de bek van een Mechelse herder. Toch zat mijn duim daar klem vrijdag. En dat alleen omdat we tegelijkertijd een stokje wilde oppakken. Helemaal per ongeluk maar ik raakte wel gewond.

Mijn nagel is volledig kapot en dat doet verrekte zeer 🙁
En zo hadden we die middag een belangrijke afspraak waarbij ik met de ene vinger in het verband zat en met de andere arm in de folie van mijn tattoo, lekkere binnenkomer 🙂

Ondanks dat hebben we vrijdag ook een boel geregeld voor zaken die eraan zitten te komen, zoals de operatie van echtgenoot direct na de Pasen.

Ik boekte bijvoorbeeld een kamer in een hotel in A’dam, al had ik een B&B ook wel heel leuk gevonden, helaas zat er geen één in de buurt. Ik ga er in mijn eentje overnachten, leuk maar ook spannend. De Takkies laten we thuis maar mijn hond gaat in een pension. Wel twee dagen en nachten, zal haar niet meevallen. Als er een hond verlatingsangst heeft is zij het wel.

Nood breekt wet, zeg ik maar 🙂

 

 

 

 

 

 

 

3 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: