Fijne dingen

Er op uit

Ruim op tijd kwamen we in de hoofdstad aan met de trein. Op het station kocht ik een dagkaart voor de tram/metro/bus. En nadat ik echtgenoot met een dikke kus had uitgezwaaid en hij naar de o.k. werd gebracht stapte ik met het lood in de schoenen in de -verkeerde- tram.

Voor mijn gevoel kon iedereen aan mij zien dat ik uit de provincie kwam, alleen al door mijn onhandigheid. Voor velen zo normaal dat reizen met de tram, voor mij was het de eerste keer. Dat in- en uitchecken was sowieso al een aandachtspuntje.

Eerst maar eens rondkijken bij de Dr. Martens store, helaas verkopen ze er geen kleding meer, en daar kwam ik voor dus ik vertrok met lege handen. Ik liep wat rond over de Dam maar echt rustig werd ik er niet van. Al die toeristen die voorbij lopen met hun trolley’s….ongelooflijk wat een drukte.

Ik stapte maar weer in de tram richting het ziekenhuis, ik zou daar dan wel wachten tot echtgenoot uit de verkoever kwam en me daarna gaan melden in het het hotel.

Grenzen verleggen heb ik gedaan die 24 uur in Amsterdam. Ik ga namelijk never nooit met een lift, dont ask me why. In het ziekenhuis kon ik geen trap vinden dus moest ik wel met de lift. Al met al ben ik vaker met lift geweest dan in de afgelopen 8 jaar. Weer op de afdeling aangekomen zeeg ik samen met een verschrikkelijke koppijn neer op een comfortabele bank en wachtte daar een paar uren voordat ik bij echtgenoot mocht.

Uiteindelijk was ik blij dat ik -weer met de lift- in mijn hotelkamer was aangekomen. ik was heel erg ontspannen daar op de hotelkamer. Ik zou er zo weer naartoe willen, ik sliep er fijn, at er nog beter  en was uiteindelijk uitermate tevreden dat ik het gefixt had.

Godzijdank waren daar lieve vrienden die mij die lastige dagen door loodsden. Ik ben tevreden over hoe het mij is vergaan. De weken die daarop volgden waren echt afzien, ik ben moe, geïrriteerd en voel me lamlendig. Maar ben ook wel lekker bezig, ik heb bijvoorbeeld die broedse kippen en ben nu al razend benieuwd of er überhaupt kuikentjes komen.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: