Geen categorie

Minderen met medicatie

Sinds gisteren ben ik een kwart minder medicatie gaan slikken, en ik merk het ook al. Mijn hoofd voelt beetje wollig, alsof ik wat duizelig ben, alsof mijn hoofd trager beweegt en de wereld een tandje sneller.

Het werd wel eens tijd om te kijken of ik met minder of zonder kan. Het is wel spannend, dat ook. Maar laatst las ik een artikel over mijn medicijn en daar stonden toch wat verontruste dingen in. Iets met hartfalen en dat er mensen serieus dood waren gegaan door hartfalen.

Dus, reden genoeg om eens te kijken of het me gaat lukken zonder. Ik moet zeggen dat sinds ik nieuwe therapie volg met mijn psychiater ik me stukken beter voel. Ook dat werd wel eens tijd he? we zijn toch al een poosje serieus bezig met de ‘toestand’.

Morgen ga ik voor de 2e keer naar de sportschool. Ik doe ergens aan mee….? weet zo even niet meer hoe het heet ….maar het wordt door de gemeente en de zorgverzekering gesubsidieerd. Er wordt maar een kleine bijdrage van mijn kant gevraagd en ik moet dan wel 6 maanden iedere week op komen dagen. Maar als het goed is ben ik dan ook een stuk slanker (uhhuh) en fitter (jaja) en hopelijk zijn mijn bloedwaardes dan ook uit de gevarenzone.

xx

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: