Moestuin

De afgelopen week

Ik ging een dagje uit met de dames van de Terminale thuiszorg. Super spannend wat ik had ze nog niet eerder ontmoet en ik ik wist ook niet wat we gingen doen.

Dus zwaaide een dag ervoor een heftige dosis dissociatie uit een onverwachte hoek. Maar op de dag zelf was er weinig aan het handje. Leuk dat het was! We bezochten een lokale bekendheid en in de middag waren we druk met een workshop en werden we we door een imker bijgepraat over bijenzaken. Erg interessant.

Deze week niet gewaakt want het minderen met de medicatie voelt met vlagen ff niet fijn, en dan is een nacht slapen wel prettig.

Ik ging sporten, zat peentjes te zweten in de sauna en werkte me een slag in de rondte op de moestuin. Mijn kruidentuin floreert goed en nog even wachten en ik kan beginnen met het maken van medicinale tincturen.

Ik begroef weer een kuiken van mijn eerste lichting kuikens van dit jaar. Daarmee staat de teller op 10 sterfgevallen. Waarom ze bij bosjes omvallen weet ik niet. Ik heb het vermoeden dat ik meer medicijnen moet geven om ze in leven te houden. Maar daar ben ik een tegenstander van. Ik houd van natuurbroed en ik wil best wat homeopathische middelen inzetten maar als het erop neer komt dat ik alleen kuikens groot kan brengen met medicijnen dan gooi ik deze hobby in de wilgen. Het moet wel leuk blijven.Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: