Honden,  Moestuin

Tussentijdse update

Het gaat niet goed met takkie. Hij heeft enorm veel pijn en kermt en kreunt bij iedere beweging. Echt in de benen komt hij ook niet.

Dus gingen we wederom naar de dierenarts. Ik kreeg zwaardere pijnstilling mee en de bemoedigende woorden dat er nog genoeg opties zijn.

Ik ben het daar niet mee eens. Ik houd er niet van als dieren lijden en dit is hier wel aan de hand. Ik heb er vrede mee als hij wordt ingeslapen, hoe pijnlijk dat ook is. Hij is tien jaar oud en sukkelt al maanden met pijn wat nu echt zover is dat hij er behoorlijk last van heeft.

Er is nog geen uitslag van sectie op het kuiken. In de tussentijd heb ik de paar kuikens op zolder gezet en krijgen ze antibiotica.

Het afbouwen met de medicatie gaat erg goed. Ik zit nu al een aantal dagen op 25% en dat gaat prima. Er gaat een wereld voor me open. Ik voel me zoveel beter zonder die chemische rommel. En er speelt genoeg in mijn privé-leven om knettergek van te worden, maar still standing strong. Het is een wonder en heel fijn.

Morgenochtend ga ik voor de tweede x deze week sporten. Yes! en maandag afscheid van mijn shrink. Wat ik al eerder schreef, er is genoeg aan de hand maar het gaat echt goed met me.

Met jullie? plannen voor het weekend?

xx

3 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: