Fijne dingen

Social media

Ik ben momenteel alleen nog actief op Instagram. Mijn account is beschermd dus als je mij wilt volgen dan is dat geen probleem maar moet ik je even toevoegen klik hier

Met facebook had ik een haat-liefde verhouding waar ik een punt achter heb gezet. Ik kan alle veranderingen op Facebook ook niet meer bijbenen. Zo zag ik voornamelijk reclame en van sommige vrienden zag ik nooit wat in mijn tijdline verschijnen terwijl er wel degelijk berichten werden geplaatst. Ik had een avondje zitten te stoeien om dat te veranderen maar het is me niet gelukt.

Bovenstaande foto maakte ik net op ons stadhuis. Als kippenliefhebber moest ik natuurlijk even een foto maken van in dit met bladgoud belegde haantje wat tijdelijk van de kerktoren is gehaald. De kerk is vanuit mijn huis te zien, maar dit haantje was voor mij niet goed zichtbaar. Maar hij is net opnieuw met bladgoud belegd en daardoor tijdelijk voor ons te bezichtigen. Ik vind hem prachtig. Als je goed kijkt zie je op de achtergrond een mooie foto van ons stadsaanzicht.

Fijn weekend xx

Eén reactie

  • zijvanhiernaastendaarnaast

    Ik twijfel ook steeds meer aan fb maar dat komt ook door wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Ik vind instagram ook leuker en makkelijker

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: