Iemand? tips?

Ik probeer een afspraak te krijgen met de huisarts, dat is niet zo simpel want we hebben er twee. Ik heb uitgevogeld dat de manspersoon degene is die kinderen en gewone mensen behandelt. En het vrouwspersoon, die behandelt (oudere) vrouwen en oudere mensen. Ze werken ook nog eens parttime.

Ik moet dus binnen zien te geraken bij de vrouwelijke dokter. Ik heb me kranig gehouden de afgelopen jaren met mijn overgangsklachtjes maar nu is het klaar. Ik heb de afgelopen maanden een aantal keren over de pot gehangen omdat ik misselijk was van de knallende hoofdpijn Geen paracetamol hielp tegen de knellende pijn die dagen aanhield. Ik was dagen van de leg en voelde me misselijk en ellendig.

Een afspraak heb ik nog niet want daar kan ik vrijdag pas weer voor bellen. Misschien dat er iemand is die mij wat tips kan geven en ervaring heeft met hormoon gerelateerde hoofdpijn/migraine?

Ik ga liever op zoek in het alternatieve circuit dan de reguliere geneeskunde.

tnx

xx

7 Comments to “Iemand? tips?”

 1. Je zou CBD olie kunnen proberen. Excedrin tabletjes hoor ik ook altijd positieve ervaringen over, maar is wat minder alternatief. Wel gewoon verkrijgbaar bij de drogist.

  1. Lotus Lilly schreef:

   Ik ga meteen googelen 😘

 2. Juultje schreef:

  Ik heb geen idee. Wel altijd last van migraine gehad maar die werd juist minder in de overgang.

 3. Darling Doormat schreef:

  Net zoals mijn lettervriendin hierboven, dacht ik meteen aan hempolie. Vraag het even na bij je huisdokter x

 4. Kakel schreef:

  Mochten de tips hierboven niet helpen, en ook je huisarts je niet klachtenvrij krijgt, heb ik een adres van een vrouwenkliniek die je kan helpen. Zowel in het reguliere als het orthomoleculaire circuit. Houd vol. Ik weet uit ervaring hoe zwaar het is/kan zijn!

  1. Lotus Lilly schreef:

   Interessant!! ik houd het in gedachten. Lief! xx

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: