z'n gangetje

Weekend

Ik kreeg een poosje terug van de huisarts een middel voor migraine (sumatriptan), de vriendeljke medewerkster van de apotheek had me van de bijwerkingen op de hoogste gesteld dus ik was beetje huiverig.

Maar goed, als het zich aandient dan moet je òf de bijwerkingen voor lief nemen of de tijd uitzitten van een aanval. Ondanks dat ik er al vanaf mijn jeugd last van heb – de laatste tijd vaker – heb ik er nooit met de huisarts over gesproken. Maar gisteren was het zover, net na de middag lag ik op bed te hopen dat de pil zou werken. Dat was het geval, mazzelaar die ik ben, na een uur was de pijn volledig weg. Was ik jaren terug maar naar de huisarts gegaan…maar dat is achteraf praten. Voor nu fijn dat ik er wat voor heb, zal het voortaan standaard met me mee slepen. Van blijdschap deed ik nog net geen dansje, het scheelde weinig. Zo blij dat ik was dat er iets bestaat waarmee ik die dekselse koppijn kan weg toveren.

Dat dansje hield trouwens al vlot op na het zien van de post. Ik mag voor het bevolkingsonderzoek borstkanker verschijnen. Snap het niet, want het is voor vrouwen van 50 toch? ik ben net jarig geweest en word volgend jaar pas 50. Met het verhaal van blogger Juultje nog vers in het hoofd zie ik er uiteraard tegenop. Niet alleen voor een eventuele slechte uitslag maar ook voor het pletten van je tiet(en). En is het nu iedere 2 jaar? dacht dat het om de 5 jaar was.

Iemand tips voor dit onderzoek? het is al over drie weken 😬

XoXo

4 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: