De Toestand

Follow-up

Vanmorgen reed ik langs de huisarts voor de verwijzing die al twee weken lag te wachten. Ik reed ermee naar huis en belde het ziekenhuis voor een afspraak.

Over twee weken mag ik voor de vervolg echo. Er wordt dan gekeken of het weefsel is gegroeid en wat er  verder mee gaat/moet gebeuren.

Om mijn gedachten te verzetten haalde ik direct wat zaden voor de wintermoestuin. De eerste vakken op de tuin heb ik namelijk al leeg gehaald. Voordat het onkruid toeslaat direct maar de wintervoorraad de tuin in. Zo hebben mijn kippen (bijna) het hele jaar rond verse groente.

Nu ik het over kippen heb; van de 16 kuikens heeft er maar eentje het weten te overleven, ze is daarom toch een beetje speciaal voor ons. Een echte survivor.

Een heuse krul cochin ❤️ ik had er nog nooit van gehoord maar het is een prachtig beestje, lekker fluffy. Vanavond halen we er nog vier op en dan ben ik weer redelijk op orde met de kippen. Hopelijk raakt er nog eentje broeds de komende weken en krijg ik alsnog kuikentjes. Het blijft een verrassing 🙂

 

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: