Kids

Oorlogspad

Ik (wij) zijn op oorlogspad en zullen niet stoppen voordat een ieder zijn verantwoording neemt. We hebben al een paar keer een gesprek gehad met de juf. Ook heb ik diverse ouders aangesproken over het gedrag van hun kind.

Het wurgen, slaan en schoppen is onder controle maar er is nog één miserabel sujet actief. Een meisje wat een enorme crush heeft op mijn 9 jarige. Het knuffelen wat ze dwangmatig met hem doet loopt volledig uit de klauwen en ze is hem nu aan het stalken en duikt op de meest vervelende plekken op om hem te achtervolgen. Vorige week had ze hem laten tackelen in de gang, hem aan zijn voeten door de gang gesleept en is ergens bovenop hem gaan zitten. Het klinkt misschien hilarisch maar hij vind het echt echt echt niet leuk en wil dat gedoe niet meer. School en de moeder heb ik hier nu al 3x over bijgepraat maar er verandert geen ruk.

Pislink ben ik erover. School wil dat we ieder incident melden bij de juf maar ik wil dat juf voorkomt dat dit steeds gebeurt. Want als ik ieder dag wat moet melden dan is mijn jongen nog steeds iedere dag de dupe van anderen.

Gisteren bleek dat van de 26 kinderen uit de klas 25 kinderen een stukje tekst mogen zeggen in de groepenshow en je raadt het al. Degene die niks hoeft te zeggen is mijn kind. Nou…..toen brak in mijn hoofd de spreekwoordelijke bom. Juf werd gisteren weer door mij gemaild en we kregen een slap verhaal terug.

Daarop volgend stuurde ik een mail waar de juf erg van was geschrokken en waar ze van wakker heeft gelegen las ik net. We moeten weer op school komen voor een gesprek waar de directeur ook bij aan zal schuiven.

En zo gaat deze vervelende soap gewoon verder en verder. Straks heb ik weer contact met de moeder van het sujet wat hem zo obsessief knuffelt. Ik ben er spuugzat van dat ik tweewekelijks mensen moet aanspreken op deze zaken. Er moet gewoon wat veranderen voor mijn kind. Niet lullen maar poetsen.

Wordt vervolgt. Helaas.

2 reacties

  • Mrs. T.

    Poe, klinkt allemaal zo niet fijn. Ken het helaas ook wel al is het gelukkig nooit fysiek geworden, maar mijn twee dochters hebben helaas ook wel een soort van pestverleden.
    Bizar trouwens dat iedereen een stukje mag zeggen, behalve jouw kind. Dat slaat echt werkelijk nergens op. DAar zou ik ook boos om worden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: