Dagelijkse beslommeringen

Situatie updates

Voor je het weet is het voorbij: een hittegolf het moestuin seizoen en de vakantie periode. Mijn donkere periode voelt ook alsof het achter me ligt maar helaas zijn er paar mensen in mijn omgeving die er anders over denken. Ik neem ze serieus en ze hebben gelijk. Helaas.

In de donkere tunnel loop ik niet alleen. Ik heb mijn hond dichtbij me en ze doet precies waar ze in getraind is en waar ze goed in is. Al het geld wat er in haar gestoken is is het meer dan waard. De mensen die me daar in het verleden bij geholpen hebben ben ik eeuwig dankbaar.

Nu ik het postcrossen fanatiek heb opgepakt stromen de kaarten bijna dagelijks binnen. Het is leuk om een perfecte kaart te vinden voor de ontvanger, daarnaast beschik ik sinds kort over hele leuke stickers waar ik de kaarten mee op begin te leuken. Het verschaft me plezier om er mee bezig te zijn, en het ontvangen van kaarten is nog leuker. En is het niet wonderlijk dat een klein stukje papier duizenden kilometers reist naar alle uithoeken van de wereld en uiteindelijk bij de ontvanger aankomt?

Ook ging ik na 9 maanden naar de kapper. De laatste keer dat ik er was had ik een kort en pittig kapsel maar dat was een zomercoupe en mocht gezien de winter weer wat aangroeien. Nooit kunnen vermoeden dat ik zolang met mijn wintercoupe zou doen. Lang leven elastiekjes. Het is ondertussen weer heerlijk fris en fruitig geknipt en de elastiekjes kunnen de kast weer in. Het viel me op dat hier niet met mondkapjes wordt gewerkt. Ook niet op de eerste hulp waar ik een poosje geleden was. De enige die hier mondkapjes draagt is mijn tandarts, maar dat deed hij pre-corona ook al 🙂

Hoe gaat het met jullie?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: