Rust

En het is alweer dinsdag, de dagen vliegen voorbij. Wat een fantastisch gegeven is, is dat mijn kleine “liefje” doorslaapt. Zo opeens!! bizar. Maar wat zijn we hier blij mee, want 9 weken gebroken nachten en een vrouw die niet te pruimen is, begint mijn lieverd denk ik wel op te breken. We hebben wel geluk dat mijn dochters een deel van hun vakantie bij hun vader doorbrengen. Daardoor is het lekker stil in huis. Ik hou van de stilte, hoop dat ik over een poosje weer kan mediteren. Nu lukt dat niet. Maar goed, morgen komen de dames weer terug. Ik zie er wel tegenop. Want ik kan totaal geen drukte om me heen verdragen….dus ben benieuwd hoe ik daar op reageer.

Voor wat betreft de medicijnen, daar moet mijn lichaam aan wennen. Ik merk dat ik onder invloed ben. Al schijnen de eerste drie dagen het meest lastig te zijn, dus hoop ik van harte dat vandaag (4e dag) het beter gaat.

Na 8,5 weken is mijn keizersnede wond eindeljk dicht. De pijn is daar ook weg. Volgens de shrink is de spruw en de pijn en de ellende van de keizersnedewond ook wel een bijdrager geweest in de Depressie. Ik hoop zo dat mijn heuft nu ook snel beter wordt. Bedankt trouwens voor de lieve reacties tot dusver, heel fijn!! 

Meestal vertrek ik rond dit tijdstip voor een wandeling, maar ik heb begrepen dat het ijskoud schijnt te zijn. Dus ga ik er voorlopig niet op uit met mijn kleine ventje. Alleen aan het einde van de middag even, dan laat ik de schaar in mijn haar zetten. Mijn omgeving was net razend enthousiast dat mijn haar weer een normaal coupje had, maar ik ga ze vandaag weer teleurstellen. Ik wil er toch weer iets aparts van laten maken :- )

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: