Ben er nog hoor

Het is voor mij ff lastig om een verhaal te typen. Want het gaat helemaal niet zo goed met me. Maar ik wil jullie toch even een teken van leven geven.

Kleine update:
Ik zit nu bijna vier weken aan de medicatie, maar het gaat eigenlijk alleen maar beroerder. Ik weet op het moment even niet wat ik moet doen. Of ik hulp in huis ga regelen…of dat ik aan de vader van mijn dochters vraag of hij ze de komende tijd kan opvangen…of of of…ja…wat voor mogelijkheden zijn er allemaal he?

Hoop jullie snel weer te spreken onder andere omstandigheden
Groetjes en liefs

0 Comments to “Ben er nog hoor”

 1. Dionne schreef:

  Ik heb je gemaild! x

 2. elke schreef:

  Ik ken je weliswaar niet maar het doet toch pijn om te lezen. Hopelijk gaat het snel beter!

 3. Wiep schreef:

  Echt zwaar k….n. Heel veel sterkte met het nemen van deze moeilijke beslissingen. X

 4. Dionne schreef:

  Hoe is het nu? Ik ga zo weer naar het sofietje. Voor een therapietje. Of eigenlijk twee. Het gaat gewoon niet vanzelf.Zet hem op! Maar dat doe je natuurlijk allang. Eigenlijk bedoel ik gewoon: ik wens je beterschap en betere tijden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: