Wie is Lotus Lilly?

Lotus Lilly is een pseudoniem. Om anoniem te schrijven over mijn leven en de dingen waar ik van hou zoals: koken, mijn moestuin met kippen, mijn kinderen, echtgenoot en mijn honden.

Wat is er gebeurt in 2010?
De ellende begon na de geboorte van mijn zoon in 2010. Ik raakte geveld door een PPD (Post Partum Depressie) die vervolgens alles overhoop heeft gegooid. Ik ben vanaf 2010 tot en met 2019 intensief begeleid om zaken weer op orde te krijgen en ook om er uiteindelijk achter te komen wat mijn diagnose is.

De afgelopen 9 jaar
De afgelopen negen jaar ben ik onder behandeling geweest van een geweldige psychiater en hele goede therapeut. Ergens halverwege 2019 wilde ik stoppen met alle medicatie omdat het uiteindelijk meer kwaad doet. Het heeft een paar maanden geduurd voordat ik het minderen kon afronden en dat was pittig, maar het is wel gelukt!  Tijdens het minderen gaf psychiater aan ergens anders te gaan werken en in nam de beslissing om te stoppen met therapie. Ik had er geen zin meer in om een traject met een nieuwe therapeut in te aan. Ik vond het tijd worden om te kijken of ik het ondertussen in mijn eentje kon.

Hoe sta ik in het leven?
Ik beoefen al jaren het boeddhisme maar dat is op dit moment niet zo simpel als je in mijn schoenen staat. Toch is mindfulness en positief blijven de motor geweest die de afgelopen jaren goed zijn werk heeft gedaan. Dat is de reden dat ik de de strijd niet heb opgegeven maar strijdbaar de dagen door trek. Ondanks dat ik een wereld heb zo klein als een peanut lukt het me toch nog regelmatig wat tekst op het WWW te werpen.

Voel je welkom, reageer gerust, zo niet, ook prima 🙂

Laatst bijgewerkt: 19 december 2019

%d bloggers liken dit: